FREE SHIPPING ON ALL ORDERS

Saved items

Loading your saved items…

Career

LEDIGA TJÄNSTER

TWIST & TANGO SÖKER DESIGNER & STYLIST

Har du ett brinnande intresse för mode och trender? Är du en initiativtagare och har ett öga för det visuella? Nu finns möjligheten för dig att bli en del av vårt kreativa och ambitiösa inköpsteam.


I rollen som designer på Twist & Tango skall du tillsammans med vårt design- och inköpsteam driva framtagningen av våra kollektioner. Du skall vara en driven och initiativtagande person med ett brinnande intresse för mode och inköp.


Du skall ha minst 2 års erfarenhet av liknande tjänst och tidigare arbetat med kollektionsarbete. Du kommer att ta fram våra kollektioner i linje med Twist & Tangos varumärke och utryck tillsammans med design- och inköpsteamet . Vi ser helst att du kan arbeta obehindrat i Indesign, photoshop och illustrator. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% som utgår från vårt huvudkontor i Göteborg.


ARBETSBESKRIVNING

Du har ansvar för att driva utvecklingen och framtagningen av våra kollektioner. Du skall driva en hållbar linje inom inköp gällande materialval för att nå våra högt satta mål inom hållbarhet.

Du skall ha goda kunskaper i konstruktion för att enkelt kunna samarbeta med våra mönsterkonstruktörer.


I din roll ansvarar du för att leda följande uppgifter:

- Ansvara för framtagningen av våra kollektioner inom satta ramar och tidsplaner.

- Driva arbetet av kollektionsframtagningen framåt i samråd med design & Inköpschef samt produktchef.

- Tillsammans med våra övriga avdelningar inom sälj och PR tätt samarbeta för det visuella varumärkesuttrycket.

- Ansvara för styling av våra kollektioner för web och annat bildmaterial


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och arbetar bra både i team som självständigt. Du är en kreativ person som älskar och lever mode. Du gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har stor passion för varumärken och ett starkt affärsmannaskap.

Förutom grundläggande designutbildning på högskole- eller eftergymnasial nivå, har du minst 2 års arbetslivserfarenhet inom liknande tjänst. Även goda kunskaper inom konstruktion.


ÄR DU DEN VI SÖKER?

Stämmer beskrivningen in på dig? Blir du intresserad av att anta utmaningen och bli en i vårt fantastiska team?


Välkommen med din ansökan senast 2022-08-15 till emelie.nilsson@twisttango.com, märk ansökan med “designer”. För att ansökan ska anses som komplett ska den innehålla CV och personligt brev.


Portfolio med arbetsprover som visar på din kreativa förmåga är meriterande. Vi kommer intervjua löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med start September eller enligt överenskommelse.  Placering på vårt huvudkontor i Göteborg.

Haga Östergata 4A I 413 01 Göteborg I +46 (0) 31 12 81 10

Twist & Tango are always pleased to receive applications from talented persons. If we don’t have any openings below, send an email to customerservice@twisttango.com. Maybe you are the next talent in our team!


When you send a job application, we will use your information for recruitment purposes. We will never share your personal information to other parties.

Stay updated!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off your first order!

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By continuing you accept the use of cookies.Read more here